ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Burgemeester verhuist naar Huizen | NH Gooi

Hij is geboren en getogen in Friesland, maar waarnemend burgemeester Sicko Heldoorn gaat de oversteek maken: hij heeft een huis gevonden in Huizen. Vanaf eind mei komt hij zich definitief in Huizen vestigen. "Ik ben wel eens vaker buiten Friesland geweest, dus dat komt goed."

Sinds vorige maand is Heldoorn de nieuwe burgervader van Huizen, toen Fons Hertog door wangedrag het veld moest ruimen. Eind mei kan hij in zijn nieuwe woning. "Het bevalt goed hier, ik ben leuk ontvangen. Toen ik werd aangesteld ben ik ook meteen op zoek gegaan naar woonruimte."

De 61-jarige Heldoorn heeft nog geen tijd gehad om rustig aan zijn nieuwe functie te wennen. "Het is heel druk, met veel kennismakingen en oriëntatie", vertelt hij aan NH Nieuws. "En ik kwam natuurlijk in een drukke periode met de verkiezingen en het aantreden van een nieuwe raad. Maar het is heel leuk allemaal."

Vooral de nabijheid van het water vindt de burgemeester een groot voordeel aan Huizen. "Ik heb een grote liefde voor het water, dus wat dat betreft komt het helemaal goed."

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Goot op de radio

Vandaag om 18:00.

Terugluisteren