ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Schone en gezonde avondvierdaagse | NH Gooi
Huizen krijgt een schone avondvierdaagse (Foto: organisatie avondvierdaagse)
Huizen krijgt een schone avondvierdaagse (Foto: organisatie avondvierdaagse)

De 45e avondvierdaagse in Huizen staat in het teken van ‘schoon’ en ‘gezond’. Na een geslaagde pilot tijdens de vorige editie, in samenwerking met ‘Nederland Schoon’, gaat de organisatie ook dit jaar voor een 'schone avondvierdaagse'. Om onnodig zwerfvuil te voorkomen krijgen de groepen elke avond een afvalzak mee om daarin de lege pakjes e.d. te doen.

Behalve aandacht voor een ‘schone’ avondvierdaagse wordt dit jaar ook de nadruk gelegd op ‘Gezond’. Natuurlijk is alleen het wandelen al een gezonde bezigheid. Dat wordt tijdens de avondvierdaagse vaak gecombineerd met het nodige snoep. Aan de organisatoren op de scholen is gevraagd om bij de ouders van de kinderen te stimuleren om ook te denken aan een gezonde verrassing. Bij de traktaties door de sponsoren wordt daar in ieder geval aandacht aan besteed.

De avondvierdaagse is van 28 tot en met 31 mei 2018. Meer informatie staat in de 6FM Regioagenda. Die is te vinden op de site www.6fm.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren