24 Uur Scherp de Zeis

24 Uur Scherp de Zeis  
24 uur lang Bruisend Nederpop tijdens een megalange marathonuitzending van Scherp de Zeis! Op donderdag 8 december wordt er van 00.00-00.00 uur enkel Bruisend Nederpop uitgezonden via de verschillende uitzendkanalen van Radio 6FM. Kort samengevat: een Scherp de Zeis-uitzending in een XXL-uitvoering, natuurlijk aangevuld met een aantal bijzondere extra’s.  
  
Bruisend Nederpop  
De gehele dag hoor je het beste uit eigen land voorbij komen: bandjes, singer- songwriters, gloednieuwe muziek, klassiekers uit het verleden, grote hits, verborgen pareltjes. Van Guus Meeuwis tot Armin van Buuren en van Doe Maar tot Kensington.  
  
Typisch Scherp de Zeis  
Vaste Scherp de Zeis-items keren ook tijdens deze marathon-uitzending meerdere malen terug: het nieuws uit de wereld van de Nederlandse muziek heeft ruimte gekregen in de rubriek NederNieuws. In het item Molen, Tulp & Grachtenpand, wordt er cultureel nieuws uit eigen land behandeld. Scherp de Zeis is ook op de live-podia te vinden tijdens Volop in de Schijnwerpers en de NederAgenda. In Bekend Herkend wordt een bekend nummer door een andere artiest nét wat anders gezongen.   
  
Het Kroonjuweel  
Elk uur staat er een bepaalde artiest(e)/band uit eigen land centraal. Er worden vier nummers van die artiest/band gedraaid, aangevuld met een kleine biografie.   
  
Jouw favoriete muziek uit eigen land  
Tijdens deze marathonuitzending gaat Scherp de Zeis op zoek naar de favoriete nummers uit eigen land van de luisteraars uit Gooi en Eemland. Geef jouw favoriete plaat door en wie weet wordt het nummer gedraaid tijdens 24 Uur Scherp de Zeis. Geef ook aan waarom juist dit nummer jou raakt.  
  
Geef jouw favoriete nummer uit eigen land door via de mail: scherpdezeis@6fm.nl, Facebook: Scherp de Zeis 6FM of via Twitter: @scherpdezeis6FM 
  
  
Scherp de Zeis 
Scherp de Zeis, gepresenteerd door Hylke Steggerda, bezorgt je iedere maandagavond van 21.00-23.00 uur, Bruisend Nederpop. Twee uur lang hoor je het beste uit eigen land. Van Guus Meeuwis tot Armin van Buuren en van Doe Maar tot Kensington: het komt allemaal voorbij. Bandjes, singer-songwriters, gloednieuwe muziek, klassiekers uit het verleden, grote hits, verborgen pareltjes: Scherp de Zeis laat je horen hoe Nederland klinkt!  
  
Bruisende items 
Naast muziek bestaat het programma ook uit een vast aantal onderdelen waarin muziek vaak een rol speelt. Zo heeft het nieuws uit de wereld van de Nederlandse muziek ruimte gekregen in de rubriek NederNieuws en wordt er specifieke nieuws uit de omgeving in het Regionieuws behandeld. In het item Molen, Tulp & Grachtenpand, hoor je cultureel nieuws uit eigen land. Scherp de Zeis is ook op de live-podia te vinden tijdens Volop in de Schijnwerpers en de NederAgenda. In Bekend Herkend hoor je een bekend nummer, door een andere artiest nét wat anders gezongen en Scherp de Zeis gaat op zoek naar de favoriete Nederlandse feestplaten van de luisteraars uit Gooi en Eemland. 
  
Proostplaat 
In de Proostplaat is elke week ruimte voor jouw favoriete feestplaat om je maandagavond, werkweek én favoriete feestje mee te openen. Geef door welk en waarom juist dat nummer je zo vrolijk maakt via: scherpdezeis@6FM.nl en wie weet hoor je jouw nummer wel terug als de ProostPlaat in Scherp de Zeis! 
  
Meer dan alleen radio 
E-mail: scherpdezeis@6FM.nl 
Facebook: Facebook.com/scherpdezeis6FM 
Twitter: Twitter.com/scherpdezeis6FM

Komende week...

Er staat komende week geen uitzending van 24 Uur Scherp de Zeis gepland.

Uitzending gemist

U kunt uitzendingen tot twee weken geleden terugluisteren. Fragmenten blijven onbeperkt beschikbaar.

Fragmenten