ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Scherp de Zeis Special | NH Gooi

24 Uur Scherp de Zeis  
24 uur lang Bruisend Nederpop tijdens een megalange marathonuitzending van Scherp de Zeis! Op donderdag 6 december wordt er van 00.00-00.00 uur, de hele enkel Bruisend Nederpop uitgezonden via de verschillende uitzendkanalen van NH Gooi. Kort samengevat: voor de vierde keer een Scherp de Zeis-uitzending in een XXL-uitvoering, natuurlijk aangevuld met een aantal bijzondere extra’s.  
  
Bruisend Nederpop  
De gehele dag hoor je het beste uit eigen land voorbij komen: bandjes, singer- songwriters, gloednieuwe muziek, klassiekers uit het verleden, grote hits, verborgen pareltjes. Van Guus Meeuwis tot Armin van Buuren en van Doe Maar tot Kensington.  
  
Typisch Scherp de Zeis  
Vaste Scherp de Zeis-items keren ook tijdens deze marathon-uitzending meerdere malen terug: het nieuws uit de wereld van de Nederlandse muziek heeft ruimte gekregen in de rubriek NederNieuws. In het item Molen, Tulp & Grachtenpand, wordt er cultureel nieuws uit eigen land behandeld. Scherp de Zeis is ook op de live-podia te vinden tijdens Volop in de Schijnwerpers en de NederAgenda. In Bekend Herkend wordt een bekend nummer door een andere artiest nét wat anders gezongen.   
  
Het Kroonjuweel  
Elk uur staat er een bepaalde artiest(e)/band uit eigen land centraal. Er worden vier nummers van die artiest/band gedraaid, aangevuld met een kleine biografie.   
  
Jouw favoriete muziek uit eigen land  
Tijdens deze marathonuitzending gaat Scherp de Zeis op zoek naar de favoriete nummers uit eigen land van de luisteraars uit Gooi en Eemland. Geef jouw favoriete plaat door en wie weet wordt het nummer gedraaid tijdens 24 Uur Scherp de Zeis. Geef ook aan waarom juist dit nummer jou raakt.  
  
Geef jouw favoriete nummer uit eigen land door via
Instagram , FacebookTwitter of mail ons.
  


Scherp de Zeis 
In Scherp de Zeis hoor elke dinsdagavond, tussen 19.00 en 21.00 uur, Bruisend Nederpop voorbij komen: bandjes, singer- songwriters, gloednieuwe muziek, klassiekers uit het verleden, grote hits, verborgen pareltjes. Van Guus Meeuwis tot Armin van Buuren en van Doe Maar tot Kensington.  

Bruisende items 
Naast muziek bestaat het programma ook uit een vast aantal onderdelen waarin Nederpop vaak een rol speelt. Zo heeft het nieuws uit de wereld van de Nederlandse muziek ruimte gekregen in de rubriek NederNieuws en wordt er specifieke nieuws uit de omgeving in het Regionieuws behandeld. In het item Molen, Tulp & Grachtenpand, hoor je cultureel nieuws uit eigen land. Scherp de Zeis is ook op de live-podia te vinden tijdens Volop in de Schijnwerpers en de NederAgenda. In Bekend Herkend hoor je het origineel van een nummer en een fijne cover daaavan. Tijdens de ProostPlaat gaat Scherp de Zeis op zoek naar de favoriete Nederlandse feestplaten van de luisteraars uit Gooi en Eemland. 
  
ProostPlaat 
In de ProostPlaat is elke week ruimte voor jouw favoriete feestplaat om je maandagavond, werkweek én favoriete feestje mee te openen. Laat ons weten waarom juist dat nummer je zo vrolijk maakt en wie weet hoor je jouw nummer wel terug als de ProostPlaat in Scherp de Zeis! 
  
Meer dan alleen radio  
Instagram: Instagram.com/scherpdezeis 
Facebook: Facebook.com/ScherpdeZeis 
Twitter: Twitter.com/ScherpdeZeis 


 

Komende week

Er staat komende week geen uitzending van Scherp de Zeis Special gepland.

Terugluisteren

U kunt uitzendingen tot twee weken geleden terugluisteren. Fragmenten blijven onbeperkt beschikbaar.

Fragmenten uit dit programma, zoals interviews, vindt u onder "Radio – Fragment gemist".

Bekijk alle fragmenten