ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ontmoet kunstenaar Karin de Boer op het BEL Kantoor | NH Gooi
  • Dinsdag 09 januari 2018
  • Regio Eemnes

Karin de Boer stamt uit een zeer artistieke familie. Haar moeder, kunstschilder Sara Raaff verkeerde in de artistieke kringen van Amsterdam, haar zoon Rein Roelofsz ontwerpt meubels en sieraden en zelf is zij een begenadigd schilder met een grote voorliefde voor het kleurrijke expressionisme.

Deze kunstzinnige familie staat tot en met 9 januari centraal op de BEL-Arttentoonstelling in het BEL Kantoor. Iedere woensdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur zal Karin op de expositie aanwezig zijn om te vertellen over haar werk en dat van haar talentvolle familieleden.

Het werk van Karin is geënt op het expressionisme: kunstenaars als Kees van Dongen, Jan Sluijters en Pierre Bonnard. Met name de combinatie van, soms wilde, kleuren spreekt haar bijzonder aan. De basis van haar werken is vaak een eigen gemaakte foto, met als doelstelling hier later misschien en schilderij van te maken. Zij schildert vrijwel uitsluitend met olieverf, omdat zij dit mooier vind om mee te werken. Onderwerpen die haar fascineren zijn: portretten, paarden en de oude haven van Eemnes.

De tentoonstelling is te bezichtigen tot en met 9 januari tijdens kantooruren van het BEL Kantoor (Gemeentehuis) aan de Zuidersingel 5 in Eemnes.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Vandaag om 19:00.

Terugluisteren