40UP: Hét dansfeest voor veertigplussers komt opnieuw naar Huizen

Huizen - Op zaterdag 17 februari komt 40UP naar feestlocatie Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier te Huizen! 40UP is hét dansfeest waar je als veertigplusser zorgeloos uit je dak kunt gaan. Een groot feest der herkenning waar je met leeftijdsgenoten lekker los kunt gaan op de grootste hits van toen en nu.

Harry de Winter bedacht 40UP, omdat hij ervan baalde dat je bijna nergens meer kunt dansen als veertigplusser. Samen met DJ Alex van Oostrom organiseerde hij de eerste 40UP avond in Paradiso Amsterdam, wat een groot succes werd. Inmiddels heeft 40UP haar 10-jarig jubileum gevierd en worden de feesten door het hele land georganiseerd!

Mis dit fantastische evenement niet en bestel nu uw kaarten of geheel arrangement met diner en/of overnachting op www.fletcherevents.nl, telefonisch via Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier op 035 523 0010 of aan de balie op Mastspoor 1 in Huizen. Neem ook een kijkje op de site van Fletcher Events voor meer informatie over de vele evenementen.