ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wibi Soerjadi komt opnieuw naar Huizen | NH Gooi
  • Zaterdag 02 februari 2019
  • Regio Huizen
Foto: Fletcher Events
Foto: Fletcher Events

Een muzikaal genie is bijna een understatement voor deze pianovirtuoos. Hij is veel meer dan dat. Wonderkind, energiebom, Disneyliefhebber, gamer, het zijn maar een paar benamingen die aangeven hoe bijzonder en veelzijdig Wibi Soerjadi is.

Van een eerste prijs voor het jonge Europese muzikanten concours tot legendarische optredens in The Great Carnegy Hall in New York. En van de langste kersttraditie in het Amsterdamse concertgebouw tot de componist van de Olympische kuur van Anky van Grunsven. Wibi blijft je verrassen en dat zal dit keer niet anders zijn! Kom genieten van het speciaal geschreven repertoire en de unieke klanken die de concertpianist en componist met vele onderscheidingen ter gehore zal brengen.

Mis dit speciale concert niet en bestel nu jouw ticket of arrangement met diner en/of overnachting via www.fletcherevents.nl, telefonisch bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier via 035 – 523 0010 of aan de balie op Mastspoor 1 in Huizen. Kijk voor meer informatie over dit concert en vele andere evenementen van Fletcher Events op www.fletcherevents.nl

Datum: zaterdag 2 februari 2019
Lokatie: de Kalkovens in Huizen!
Tijd: 20:00 - 22:00

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren