ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Blaercom Jazz Café met Colette Wickenhagen in kerstsfeer | NH Gooi
  • Zondag 16 december 2018
  • Regio Blaricum
Colette Wickenhagen
Colette Wickenhagen

Colette Wickenhagen en Clous van Mechelen zijn de ‘sterretjes’ in de donkere dagen voor kerstmis. Inmiddels traditiegetrouw brengt het Blaercom Jazz Café in december een speciale kersteditie van zijn maandelijkse jazzconcert op de zondagmiddag. Colette en Clous komen met Aad Overeem saxofoon, Nol van Bennekom contrabas en Frans Meijer drums naar het Blaercom Jazzcafé op zondagmiddag 16 december.

Aad is dus deze keer de saxofonist omdat Clous piano komt spelen. Hij is een man met veel talenten en een klinkende reputatie. Men noemt hem wel de Vivaldi van de Lage Landen omdat hij de componist is van de bekende Grolsch TV-reclame. Ook schreef hij alle hits van de zanger Tol Hansse (Big City).
Colette Wickenhagen is een veelgevraagde zangeres in binnen- en buiteland en kreeg zelfs een vererende uitnodiging om op een festival in Moskou op te treden. Haar sterke kant is jazzmuziek, maar ook swingende kerstliedjes uit the Great American Songbook zingt ze vol overgave.

Dus: Have yourself a merry little christmas met Colette en Clous. Aanvang 15.00 uur, toegang €10,--.
Reserveren via info@blaercom.nl of tel: 035-5314383.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren