ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Qmusic the Party – 4uur FOUT komt naar Huizen | NH Gooi
  • Zaterdag 30 maart 2019
  • Regio Huizen

Op zaterdag 30 maart 2019 komt de Qmusic the Party – 4uur FOUT! naar Fletcher De Kalkovens in Huizen. Het thema van deze avond is ‘SUPERHELDEN’ dus kom en verras ons met een foute outfit!

Qmusic the Party – 4uur FOUT! Fout, fouter, foutst. Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party. 4 uur lang ben jij de superheld tussen hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Ren Captain Jack er met 40 beats per seconde compleet uit en wordt de Dancing Queen van de avond. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je batmanoutfit, je kittige catsuit of je... nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

Wil je deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de balie van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier op de Mastspoor 1 te Huizen, telefonisch via 035 523 0010 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren