ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wandeling door de parken van Huizen | NH Gooi
  • Zondag 10 februari 2019
  • Regio Huizen

De Vrienden van het Gooi organiseren op zondag 10 februari 2019 een wandeling door de parken van Huizen.

De Gemeente Huizen is evenals andere Gooise gemeenten omringd door natuur, maar staat ook bekend als de haven van het Gooi. Ook in de woonwijken is veel groen te vinden in de wijkparken. Wij maken een wandeling door deze parken en gaan ook langs het strand en naar de punt van de haven.

Vertrektijd: 13.00 uur. Duur: ongeveer 2 uur. Verzamelen parkeerplaats kinderboerderij Huizen, ‘t Merk 10, 1276 DA, Huizen. Algemene informatie deze wandelingen
Deelname aan de wandelexcursies staat in principe open voor iedereen en geschiedt altijd op eigen risico. Tenzij anders vermeld zijn alle excursies gratis. Eventuele reiskosten en/of consumpties zijn voor eigen rekening. Honden kunnen absoluut niet worden toegelaten, ook niet aangelijnd.
De Gooise Natuurwacht behoudt zich het recht voor om excursies af te gelasten wanneer extreme (weers-)omstandigheden daartoe aanleiding geven. Hiertoe kunnen de gidsen ter plaatse zo nodig besluiten. Neem bij twijfel even contact met ons op.
Voor nadere informatie kunt u terecht bij de Gooise Natuurwacht, telefoon: 035-6836473, 0626722899 of 0615286661 of per e-mail: natuurwacht@vriendenvanhetgooi.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Scherp de Zeis

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren