ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zes bergen wandeling | NH Gooi
  • Zondag 10 maart 2019
  • Regio Huizen

De Vrienden van het Gooi organiseren op zondag 10 maart 2019 een wandeling langs de 6 bergen van Huizen.

Een zeer gevarieerde wandeling, dwars door het oude centrum van Huizen maar toch grotendeels onverhard. Smalle paadjes en brede bospaden wisselen elkaar af. Je komt door bossen, heide, over een zandverstuiving, langs uitzicht op het Gooimeer en natuurlijk de 6 'bergen': de Woensberg, Tafelberg, Trapjesberg, Sijsjesberg, Eukenberg en de Aaltjesberg. De 'bergen' hebben een hoogte variërend van 9 tot 35 meter. We gaan ze allemaal zien. Het is een pittige wandeling. Met de nodige pauzes. Lunch meenemen.

Vertrektijd: 11.00 uur. Duur: ruim 4 uur, een wandeling voor de volhouders !
Verzamelen op Oude Raadhuisplein, Oude Raadhuisplein, 1271 RH, Huizen. Algemene informatie deze wandelingen
Deelname aan de wandelexcursies staat in principe open voor iedereen en geschiedt altijd op eigen risico. Tenzij anders vermeld zijn alle excursies gratis. Eventuele reiskosten en/of consumpties zijn voor eigen rekening. Honden kunnen absoluut niet worden toegelaten, ook niet aangelijnd.
De Gooise Natuurwacht behoudt zich het recht voor om excursies af te gelasten wanneer extreme (weers-)omstandigheden daartoe aanleiding geven. Hiertoe kunnen de gidsen ter plaatse zo nodig besluiten. Neem bij twijfel even contact met ons op.
Voor nadere informatie kunt u terecht bij de Gooise Natuurwacht, telefoon: 035-6836473, 0626722899 of 0615286661 of per e-mail: natuurwacht@vriendenvanhetgooi.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Beatsensation

Vandaag om 20:00.

Terugluisteren