ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Herderstocht door Eemnes | NH Gooi
  • Zaterdag 22 december 2018
  • Regio Eemnes

Op de zaterdagavond voor Kerst waan je je in Eemnes even in Bethlehem, de plaats van het eeuwenoude kerstverhaal. Op deze avond is voor jong en oud een mooie sfeervolle route uitgezet langs diverse plekken en taferelen.

De herderstocht wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd door de gezamenlijke kerken: Evangelische Gemeente Eemnes, Hervormde Gemeente Eemnes, RK Nicolaas Parochie en Protestantse Gemeente Laren-Eemnes.
Vorig jaar liepen er ongeveer 700 mensen mee met de sfeervolle herderstocht door Eemnes. Het thema is dit jaar (G)een stille nacht. De herderstocht duurt ongeveer anderhalf uur.

Wie mee wil lopen kan vanaf medio december voor 2 euro bij Primera een kaartje kopen. Kinderen tot 4 jaar lopen gratis mee. Kinderen krijgen een bouwplaat mee voor een lantaarn. Op zondagmorgen 16 december kunnen ze deze versieren en in gebouw De Wel in elkaar zetten.

Datum zaterdag 22 december 2018. Tijd tussen 16.30 en 19.15 uur
De start is om de tien minuten
Vertrekpunt De Wel, Rutgers van Rozenburglaan 1, Eemnes

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Goot op de radio

Vandaag om 18:00.

Terugluisteren