ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Cursus ‘Baby in huis’ voor kersverse ouders | NH Gooi
  • Maandag 07 januari 2019
  • Regio Huizen

De eerste maanden met een baby kom je voor allerlei nieuwe situaties te staan. Leuk en tegelijkertijd ook spannend. Wat heeft mijn baby nodig? Doe ik het wel goed? Hoe pakken andere ouders dit aan? Speciaal voor kersverse ouders biedt Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek de cursus Baby in huis.

Baby in huis is bedoeld voor ouders van kinderen tussen de 4 weken en 4 maanden oud. Tijdens de cursus ontvang je informatie over de ontwikkeling van je baby en hoe je deze kunt stimuleren. Ook krijg je tips over het herkennen van kleine signalen bij je kind en hoe je daarop kunt inspelen. Hoe sluit je aan bij het ritme van je kind, qua slapen, voeding en huilen? Verder is er ruimte voor het bespreken van de beleving van het ouderschap en het delen van ervaringen met andere ouders. Dat geeft vaak herkenning en zelfvertrouwen. Dat is fijn voor jezelf en ook voor je kind.

Start in januari De cursus start 7 januari in Huizen (Holleblok 2A) en vindt plaats op vier opeenvolgende maandagen tussen 10.00 en 12.00 uur. Aan het volgen van deze cursus zijn geen kosten verbonden. Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom. Kom indien mogelijk beiden, zodat je samen kunt toepassen wat je hebt geleerd. Ook je baby is van harte welkom, die kun je na afloop ook nog even wegen.

Aanmelden en informatie Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursussen). Ook kun je bellen naar 035 69 26 350 of een mail sturen naar cursussen@jggv.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren