ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent VIJoS tovert Koepelkerk om in winterse sferen | NH Gooi
  • Zaterdag 22 december 2018
  • Regio Bussum

Op zaterdag 22 december 2018 zal Show- & Marchingband ViJoS weer traditiegetrouw een mooi en sfeervol winterconcert geven in de Koepelkerk op de Brinklaan 40 te Bussum.

In de gezellig versierde kerk kun je genieten van een prachtig concert, waarbij ViJoS je helemaal in de winterse sferen brengt dankzij een mooie mix van licht klassieke stukken en vrolijke kerstnummers.

ViJoS organiseert het welbekende Winterconcert al jaren in Bussum. Dit maal voor het eerst in de Koepelkerk aan de Brinklaan 40, wegens de verkoop van de oude locatie (de Jozefkerk). Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen genieten van de mooie muziek in een prachtige ambiance!

Het concert start om 20:00 uur, inloop is vanaf 19:30 uur. Het concert is gratis te bezoeken en voor jong én oud geschikt vanwege de fijne mix aan muziek. Het orkest staat onder leiding van dirigent Christian de Jongh wie debuteert bij ViJoS.

Show- & Marchingband ViJoS
ViJoS is al meer dan 60 jaar een bekend muzikaal gezicht in Bussum en omgeving. De band is geen onbekende in het concours- en taptoecircuit en veel te zien op bij avondvierdaagsen en evenementen, maar geeft ook met heel veel plezier concerten in verschillende genres

Winterconcert Show - & Marchingband ViJoS

Zaterdag 22 december
Koepelkerk Bussum, Brinklaan 40
Aanvang: 19:30 uur. Start: 20:00 uur

Toegang: gratis

Meer informatie over ViJoS:
www.vijos.nl
www.facebook.com/showmarchingbandvijos

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren