ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hulp bij invullen belastingaangifte | NH Gooi
  • Maandag 04 maart 2019
  • Regio De BEL

Inwoners van Blaricum, Eemnes en Laren kunnen bij Versa Welzijn hulp krijgen bij de belastingaangifte over 2018. In de week van 4 en van 11 maart en ook nog in april biedt Versa hiervoor deskundige hulp in de serre van Schering & Inslag in Laren.

Voor het versturen van de belastingaangifte moet u in het bezit zijn van een DigiD code, als u deze nog niet heeft, kunt u hulp krijgen om deze aan te vragen.

U kunt in de Blaercom en de Malbak (Blaricum), de Hilt en de BEL-combinatie (Eemnes) en het Brinkhuis en Raadhuis (Laren) een flyer ophalen waarop staat welke papieren u moet verzamelen voor de aangifte. U kunt deze ook digitaal aanvragen bij Versa Vrijwillige Thuishulp.

De hulp is voor mensen met een inkomen tot € 36.000/jaar. De kosten per aangifte bedragen € 17,50 voor een alleenstaande en € 25,00 voor een echtpaar
Heeft u geen oproep ontvangen van de belastingdienst? Het kan voor mensen met een laag inkomen toch zinvol zijn om aangifte te doen.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u vanaf maandag 18 februari contact opnemen met Versa Vrijwillige Thuishulp op telefoonnummer 035- 6250000, bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur, e-mail VTHBEL@versawelzijn.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren