ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Architectuurwandeling Bloemenbuurt Hilversum | NH Gooi
  • Zondag 17 maart 2019
  • Regio Hilversum

De Bloemenbuurt lijkt een gewone buurt in Hilversum. Wat niet veel mensen weten, is dat dit de eerste wijk met sociale woningbouw is, die in opdracht van een gemeente is ontwikkeld. Onder leiding van een enthousiaste gids ziet en hoort u alles over de opbouw van de wijk, over de openbare gebouwen van destijds zoals badhuizen, een leeszaal en schoolgebouwen.

Meer informatie
Organisatie:
Aanmelden minimaal twee dagen voor de geplande wandeling, via onderstaand email adres. Na aanmelding ontvangt u een email met nadere bijzonderheden en informatie over de manier van betalen.
Locatie:
De wandeling start bij Restaurant Parc.
Data: zondag 17 maart, zondag 14 april, zondag 19 mei, zondag 10 juni, zondag 14 juli 2019. Wandelingen voor besloten groepen, kunnen in overleg met het DAC worden ingepland.
Duur:
Start: 14.00 uur. De wandeling duurt 1,5 a 2 uur.
Kosten:
€ 14,- per persoon (data zie hierboven). Wandeling 'op maat': € 145,- per groep van maximaal 20 deelnemers (data in overleg met DAC te bepalen).
Aanmelden, minimaal twee dagen voor de geplande wandeling: info@ dudokarchitectuurcentrum.nl


Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren