Aspergeverkoop Lions

Hilversum - Op zaterdag 11 mei 2019, daags voor moederdag, verkopen leden van Lions Venray hun kakelverse Limburgse asperges in zeven Nederlandse steden, Hilversum, Amstelveen, Zeist, Delft, Leidschendam, Hillegersberg en Maastricht . De opbrengst van deze actie schenken de Lions aan kinderen met spierdystrofie. Zij krijgen een onvergetelijke week vakantie in ‘het Tesselhuus’ op Texel.

Spierdystrofiepatiënten zijn welkom in “het Tesselhuus”.
Spierdystrofie is een progressieve, niet te stoppen spieraandoening. Kinderen belanden rond hun tiende jaar in een rolstoel en hun lichamelijke krachten gaan achteruit. Op latere leeftijd is ademhalingsondersteuning noodzakelijk. Het Tesselhuus is een speciaal aangepast huis op Texel voor mensen met een ernstige lichamelijke handicap. Het huis is begin jaren tachtig gerealiseerd door de serviceclubs Rotary en Lions .

Lions-traditie.
Al ruim 30 jaar reizen de leden van de Lionsclub Venray op de zaterdag daags voor Moederdag in de zeer vroege ochtend naar 7 grote steden in Nederland. Daar bieden ze hun vers gestoken Noord-Limburgse asperges te koop aan voor dit goede doel. Gezien het succes van hun actie gaat de Lionsclub Venray dit jaar ook weer asperges verkopen in de 7 steden..

Asperges op het Moederdagmenu.
De Lions brengen de asperges met enthousiasme aan de man of vrouw. Zij informeren u graag over de verschillende bereidingsmogelijkheden en ze garanderen u Limburgse topkwaliteit.

Meer informatie over deze actie vindt u op: www.lionsvenray.nl
www.tesselhuus.nl en via de kartrekker J.J.deschipper@hetnet.nl

*/ ?>