ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Workshops aanstaande ouders | NH Gooi
  • Maandag 24 juni 2019

Het is één van de grootste veranderingen in je leven: moeder of vader worden. Hoe bereid je je voor op het ouderschap? En hoe maak je tijdens de zwangerschap al contact met je baby? Om hierover in gesprek te gaan met andere aanstaande ouders organiseert Jeugd en Gezin twee leuke workshops.

Contact met je baby Wat ervaart de baby nu al in je buik? Hoe communiceer je straks na de geboorte met je kind? Wat zijn signalen en hoe reageer je daarop? In de workshop ‘Contact met je baby’ leer je je kind voor de geboorte al een beetje beter kennen. Klaar voor het ouderschap Daarnaast zal je leven er met een baby anders uit gaan zien. Welke toekomst ga jij je kind geven? Welke invloed heeft de baby op je relatie? En hoe kun je straks als team het ouderschap aangaan? Tijdens de workshop ‘Klaar voor het ouderschap’ komen deze praktische vragen naar voren.

Praktische informatie De twee workshops zijn bestemd voor aanstaande moeders én vaders. Je kunt deze het beste volgen tussen de 5e en 9e maand van de zwangerschap. De workshops zijn gratis en zijn op meerdere data in juni en juli te volgen. Onder andere op maandag 24 juni en 1 juli in Hilversum (Frederik van Eedenlaan 13b) vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website van Jeugd en Gezin www.jggv.nl/cursussen of door een mail te sturen naar cursussen@jggv.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren