ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Jan Kort BeeBall toernooi | NH Gooi
  • Zondag 16 juni 2019
  • Regio Bussum

Op zondag 16 juni 2019 organiseert Honk- en Softbalclub HCAW het jaarlijkse Jan Kort BeeBall toernooi voor de allerjongsten. Vanuit het hele land komen ruim 200 honkballertjes met hun coaches en ouders naar HCAW voor een dag vol met wedstrijdjes, een spellencircuit en met name heel veel lol.

Alle kinderen zijn welkom Om 10.00 uur wordt het toernooi geopend door Cyril Middelkoop, die zich al vele jaren inzet voor de allerjongste jeugd van HCAW. Hierna start de warming-up en kunnen de wedstrijden beginnen. Op het gehele HCAW-complex worden wedstrijdjes gespeeld. Maar ook kinderen die geen honkbal spelen zijn deze dag van harte welkom. De toegang is gratis. Er is een loterij waar tegen een klein bedrag hele leuke prijzen te winnen zijn, en op het spellencircuit kunnen kinderen hun vaardigheden oefenen onder begeleiding van HCAW-trainers. En dit jaar voor het eerst wordt met een echte finale wedstrijd gespeeld voor de toernooiwinst. Om 16.00 uur wordt het toernooi afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking aan alle deelnemende teams.

Wat is BeeBall? BeeBall is de voorloper van het echte honk- en softbal en is ontwikkeld om de allerjongste spelers en speelsters te laten kennismaken met de honk- en softbalsport. BeeBall is een leuk, stoer en flitsend spel waarbij beweging, teamgeest en sportiviteit voorop staan. Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging. Zo raken ze snel vertrouwd met slaan, gooien en vangen. BeeBall kan bij HCAW gespeeld worden door kinderen in de leeftijd van vijf tot en met tien jaar.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Beatsensation

Vandaag om 20:00.

Terugluisteren