Exclusief concert van Laura Fygi in Huizen - Regioagenda - NH Gooi
  • NH Gooi Radio / NH Gooi TV
  • Nu op NH Gooi: Informatie niet beschikbaar

Exclusief concert van Laura Fygi in Huizen

Huizen - Op zaterdag 2 november 2019 geeft Laura Fygi een exclusief concert in Fletcher De Kalkovens in Huizen. Tijdens dit concert wordt de jazz-zangeres begeleid door het Vincent Grit Trio.

Haar stem, prachtige dictie en perfecte timing geven haar alle vrijheid om te zijn wie ze wil zijn: een internationale ster die met hetzelfde gemak in de Londendse Ronnie Scott’s Jazzclub als op de allergrootste podia staat. Ze maakt van een song een verhaal dat u rechtstreeks in uw hart raakt. Afgelopen jaar tekende ze bij een nieuwe platenmaatschappij in Shanghai en begin 2019 verschijnt haar CD ‘Laura goes East’, die helaas in Nederland niet te koop zal zijn. Natuurlijk zorgt Laura ervoor dat ze er een aantal mee neemt naar Fletcher! Dus laat u betoveren bij Laura Fygi in Huizen.

Mis dit speciale concert niet en bestel nu uw ticket of arrangement met diner en/of overnachting via de website van Fletcher Events. De tickets kunnen besteld worden via 035-5230010 of aan de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier op Mastspoort 1 in Huizen.

Kijk voor meer informatie over dit concert en vele andere evenementen van Fletcher Events op www.fletcherevents.nl