ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Boogie Nights komt naar Huizen | NH Gooi
  • Zaterdag 16 november 2019
  • Regio Huizen

Op zaterdag 16 november 2019 komt Boogie Nights naar Fletcher De Kalkovens in Huizen.

‘Let’s blame it on the boogie, daarmee is het succes van de Boogie Nights meteen verklaard. Wie loopt er nou niet warm voor discokanjers als ‘Relight my fire’ en ‘That’s the way I like it’. En houd je voeten maar eens stil als ‘Billie Jean’ start. De meest groovie hits uit de 70’s, 80’s en vroege 90’s brengen je precies de ontspanning die je zoekt. Dankzij de originele videoclips herinner je je alle moves uit die tijd. En nog leuker, je kunt ze weer showen op de verlichte discovloer. Je hoofd leeg, je kinderen gestald. Come’on, pak die fijn gelakte discoschoenen uit de kast.

Mis deze avond niet en bestel nu jouw tickets of arrangement met diner en/of overnachting via de website van Fletcher Events. De tickets kunnen besteld worden via 034-5230010 of aan de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier op Mastspoort 1 in Huizen. Kijk voor meer informatie over deze avond en vele andere evenementen van Fletcher events op www.fletcherevents.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren