ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Groep voor mensen van 40-60 jaar | NH Gooi
  • Woensdag 25 september 2019
  • Regio Hilversum

Op woensdagmiddag 25 september 2019 start bij Viore een gespreksgroep voor mensen in de leeftijdscategorie tussen 40 en 60 jaar, voor wie het ziekenhuisbezoek minder intensief is (geworden), waardoor er ruimte ontstaat voor reflectie en verwerking. Als de medische behandelingen achter de rug zijn en de omgeving denkt dat hij of zij er weer is, begint het vaak pas voor hen. Het gaat om een cyclus van zes bijeenkomsten.

Op zes woensdagmiddagen (14.00 – 16.00 uur) worden er -onder deskundige begeleiding- ervaringen uitgewisseld en specifieke thema’s behandeld. De bijeenkomsten vinden eens in de twee weken plaats.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u mailen naar vrijwilligers@viore.org of bellen naar 035-6853532. De kosten voor deelname bedragen € 30,- voor zes bijeenkomsten.

Bij Viore staan de deuren op het Oostereind 115 open op alle weekdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld kanker binnen het gezin, vermoeidheid en over ondersteuning van naasten (mantelzorg). Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Oostereind 115, 1212 VH Hilversum.
Tel. 035-6853532
info@viore.org

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren