ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ontdek scouting in Hilversum-Oost! | NH Gooi
  • Zaterdag 21 september 2019
  • Regio Hilversum
Foto: Scouting Heidepark
Foto: Scouting Heidepark

Scouting Heidepark opent op zaterdag 21 september haar terrein bij Anna’s Hoeve voor avontuurlijke gezinnen. Kinderen vanaf zeven jaar worden tijdens de Open Dag uitgedaagd met een coole kabelbaan, een les boogschieten, een stormbaan en andere activiteiten. Natuurlijk mogen ook marshmallows boven het kampvuur niet ontbreken. Ieder kind wat zich weet te bewijzen als jonge avonturier verdient bovendien de Heidepark Insigne.

Al ruim honderd jaar brengen generaties aan scouts Hilversumse kinderen in contact met hun omgeving. In verschillende groepen komen de jonge leden elke zaterdag bij elkaar om samen te leren, te spelen en de wereld te verkennen. Zo staat scouting voor ontwikkelen, samenwerken en betrokken zijn bij je omgeving, ook buiten de natuur.

De gratis Open Dag op zaterdag 21 september 2019 duurt van 13:00 tot 17:00 uur aan de Weg Over Anna’s Hoeve 3 te Hilversum. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein 50 meter voorbij de ingang.

Scouting Heidepark
Weg Over Anna's Hoeve 3
1223PW Hilversum
www.ScoutingHeidepark.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren