ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent OldStars Sport Festival in Laren op 25 september | NH Gooi
  • Woensdag 25 september 2019
  • Regio Laren

Sporten in teamverband is populair in Nederland. Veel ouderen willen wel sporten, maar kunnen dat niet meer. OldStars is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds waarbij verschillende sporten voor senioren worden aangeboden. Op 25 september 2019 is er een groot OldStars Sport Festival in Laren! De Larensche Mixed Hockey Club (LMHC) en SV Laren organiseren walking foodball, walking rugby, walking hockey, tennis en verschillende clinics. Een dag vol activiteiten.

Onder leiding van Floris Jan Bovelander vindt de kick-off walking hockey plaats én er is een delegatie aanwezig van de hockeydamesploeg die goud won tijdens de Olympische Spelen in 1984. De Larense Elsemieke Havenga maakte deel uit van dit succesvolle team.

Het OldStars Sport Festival vindt op twee locaties plaats: bij het sportpark van SV Laren '99 en het sportpark van LMHC. Het programma bij SV Laren start om 9.30 uur en bij LMHC om 10.00 uur. Meer weten en het hele programma bekijken? Kijk vooral op: www.oldstars.nl/agenda/oldstars-festival-laren/. Opgeven voor het toernooi of één van de clinics kan ook door een e-mail te sturen naar info@oldstars.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren