ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gemeente Blaricum bedankt vrijwilligers! | NH Gooi
  • Vrijdag 11 oktober 2019
  • Regio Blaricum

De gemeente Blaricum is erg blij met de inzet van alle vrijwilligers voor de Blaricumse gemeenschap. Om alle vrijwilligers te bedanken, organiseert de gemeente op vrijdag 11 oktober 2019 de jaarlijkse vrijwilligersavond. Alle vrijwilligers van zijn harte uitgenodigd deze avond bij te wonen. De vrijwilligersavond wordt gehouden in het Vitusgebouw, Kerklaan 10 in Blaricum en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend. Aanmelden is niet nodig.

Tijdens de vrijwilligersavond wordt de vrijwilliger van het jaar en de aanmoedigingsprijs bekend gemaakt. Het belooft een gezellige avond te worden met optredens van Denise van der Hek en een aantal van haar leerlingen.

Nominaties
Nomineer uw vrijwilliger van het jaar!
Geef deze vrijwilliger (of groep vrijwilligers) dan aan ons door met een duidelijke motivatie waarom hij/zij in aanmerking komt voor de titel ‘Vrijwilliger(s) van het jaar’. Dit kan tot 1 oktober door een e-mail te sturen naar martina.taris@belcombinatie.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren