ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Cursus Positief Opvoeden | NH Gooi
  • Vrijdag 22 november 2019

Soms is het lastig om het gedrag van je kind te managen en levert de opvoeding stress op. Het is dan zoeken naar wat werkt en wat bij jullie past. De cursus Positief Opvoeden helpt je hierbij. Volg de cursus dit najaar bij Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek.

Positief Opvoeden is speciaal voor ouders van kind(eren) in de leeftijd van 2 tot 12 jaar die thuis, op school of in de omgang met leeftijdsgenoten ongewenst gedrag laten zien. Zoals driftbuien in de supermarkt, ’s avonds niet willen slapen, continue strijd tussen broertjes en zusjes of eenvoudigweg niet willen luisteren. Hoe herken je de oorzaken van dit gedrag en hoe kun je juist ‘t gewenst gedrag stimuleren? Je kunt deze vragen zelf oplossen, maar ook met andere ouders. Zo kun je samen delen wat werkt en oplossingen vinden voor de vragen waar je tegenaan loopt.

Cursusopzet
De cursus bestaat uit vier groepsbijeenkomsten van 2 uur, aangevuld met twee persoonlijke telefonische consulten en een afsluitende terugkombijeenkomst. Tijdens de cursus krijg je vaardigheden in het omgaan met lastig gedrag, manieren om de ontwikkeling van je kind te stimuleren en praktische handvaten.

Start in november
Jeugd en Gezin biedt deze cursus in Hilversum (Edisonstraat 47) op vrijdag 22 en 29 november, 6 en 13 december en 17 januari van 9.30 tot 11.30 uur. De kosten voor deelname zijn 30 euro per ouder(paar). Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom!

Aanmelden en informatie
Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursusaanbod). Ook kun je bellen naar het inhoudelijk spreekuur: 035 69 26 350 of een mail sturen naar cursussen@jggv.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren