ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Yora Rienstra – Up | NH Gooi
  • Donderdag 14 november 2019
  • Regio Huizen

Toneel | Boerderij Huizen | donderdag 14 november | 20.15 uur

Emma Nieuwenhuis moet de psychiatrische kliniek in. Opnieuw, tot haar ongeloof en schrik. Twee jaar geleden was ze een tijd opgenomen, en uitgerekend nu ze zich sterk voelt en zelfs een waanzinnig gevoel van geluk ervaart, herhaalt de geschiedenis zich. Haar specialist, een vervanger die ze niet kent, vertrouwt haar wel erg uitbundige geluksgevoel niet. Wat een misverstand en wat een vernedering.
‘UP’ is het aangrijpende vervolg op de succesvolle bewerking van ‘PAAZ’, het bejubelde debuut van schrijfster Myrthe van der Meer. Comédienne Yora Rienstra, die ‘PAAZ’ twee seizoenen lang voor uitverkochte zalen speelde, weet de leefwereld en de persoonlijkheid van de hoofdpersoon haarscherp te vangen en neemt ons mee in Emma’s hersenstormen. Raak en met veel humor verwoordt ze de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan. In de ziekenhuiswinkel spreekt iedereen opeens in een onbekende taal, en bestaat die enge hond die haar beloert nu wel of niet?

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren