ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Herfstconcert van het Nederlands Concert Mannenkoor en The Moclas Singers | NH Gooi
  • Zaterdag 30 november 2019
  • Regio Huizen
Nederlands Concert Mannenkoor foto Jelis Budding
Nederlands Concert Mannenkoor foto Jelis Budding

Op zaterdag 30 november 2019 geeft het Nederlands Concert Mannenkoor samen met The Moclas Singers een herfstconcert in de Zenderkerk, Borneolaan 30 te Huizen.

Het Nederlands Concert Mannenkoor heeft circa 100 enthousiaste en gepassioneerde zangers. Het koor staat onder leiding van dirigent, componist en arrangeur Jimco Zijlstra en vierde in april 2019 het 30 jarig bestaan. De zangers komen om de drie weken op zaterdag uit alle delen van Nederland naar Harderwijk om te oefenen in het gebouw van de Stedelijke Harmonie aldaar.
 
The Moclas Singers, een zangkoor met gemengde bezetting, heeft Huizen als thuisbasis en bestaat sinds 1998. Dirigent is Frederic Voorn en het koor, dat zo’n 45 leden heeft, verzorgt eigen concerten en treedt ook regelmatig op in zorginstellingen in de regio.

Aan dit concert verleent de bekende sopraan Judith Sportel haar medewerking. De muzikale begeleiding van het concert is in handen van Jan Lenselink (vleugel) en Ronald IJmker (orgel).

Het Nederlands Concert Mannenkoor en The Moclas Singers brengen een palet van fraaie klassieke en hedendaagse muzikale tinten ten gehore. Van Abendruhe en Cantique de Jean Racine; liederen van J.S.Bach, James Agee, Jay Althouse; van I have a dream tot Imagine en andere prachtige liederen.

Het concert is op zaterdag 30 november in de Zenderkerk te Huizen en begint om 19.30 uur.

Voor kaartverkoop en info: www.ncmonline.nl en www.moclas-singers.nl

De toegangskaarten zijn à € 12,50 en € 7,50 voor jeugd tot 16 jaar verkrijgbaar in Huizen bij Chr. Boekhandel ‘De Echo’, Kerkstraat 50, Bruna Oostermeent, Oostermeent -Zuid 130 , H.Moll, Walstro 21, C.Damen, Zuiderweg 16
en voorts bij de leden van The Moclas Singers en de zangers van het Nederlands Concert Mannenkoor.
Voor info: http://www.ncmonline.nl   en:  http://www.moclas-singers.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • NH Gooi Chill | Vandaag om 23:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix en regionieuws.
  • NH Gooi Chill | Morgen om 00:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix en regionieuws.
Net gemist?

Kleurenradio

Vandaag om 19:00.

Terugluisteren