ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Carel Kraayenhof komt met Juan Pablo Dobal naar Huizen | NH Gooi
  • Zaterdag 14 maart 2020
  • Regio Huizen

Op zaterdag 14 maart 2020 komt Carel Kraayenhof samen met pianist en componist Juan Pablo Dobal naar Huizen! Met Juan Pablo Dobal aan zijn zijde geeft Carel Kraayenhof deze avond gegarandeerd een spetterend concert.

Carel Kraayenhof
Carel Kraayenhof wordt als een van de meest toonaangevende muzikanten binnen de Argentijnse tango gezien. Als bandoneonist is hij virtuoos en zijn spel is ontroerend. Als componist wordt hij omschreven als iemand die in staat is tot grensverleggende exploratie van het muzikale tango spectrum. Kom langs in Huizen en geniet van het exclusieve concert ‘Tiempo Loco’!

Juan Pablo Dobal
Juan Pablo Dobal, pianist en componist, werd in 1964 geboren te Buenos Aires in Argentinië. Vanaf zijn vijfde speelt hij piano op het gehoor en op zijn negende begint hij aan zijn opleiding klassieke muziek. Op zijn 25e vestigde hij zich in Amsterdam en nam hij plaats in het toenmalige kwartet ‘Viento del Sur’, waarin Carel Kraayenhof ook speelde. Deze avond zijn zij weer herenigd!

Mis deze avond niet en bestel nu jouw tickets of compleet arrangement inclusief diner en/of overnachting via de website van Fletcher Events. De tickets kunnen worden besteld via 035 – 523 00 10 of aan de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier op Mastspoor 1 in Huizen. Kijk voor meer informatie over deze avond en vele andere evenementen van Fletcher Events op www.fletcherevents.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren