ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heilzame ontspanningstraining bij Viore | NH Gooi
  • Maandag 17 februari 2020
  • Regio Hilversum

Bij Viore start een heilzame ontspanningstraining voor iedereen die leeft met kanker. De training bestaat uit zes bijeenkomsten en is gebaseerd op de Autogene Training, een oude methode die bewezen effectief is.
Deelnemers liggen tijdens de training op een matras, maar het kan ook zittend op een stoel, de training is met name geschikt voor mensen met slaapproblemen. Dit geldt zowel voor problemen bij het inslapen als met het doorslapen.

Iedereen krijgt oefeningen mee naar huis, zodat je onafhankelijk bent van ingesproken bandjes, de methode is altijd en overal toe te passen. De cursus wordt als aangenaam ervaren, is laagdrempelig en helemaal niet “zweverig”. De training wordt begeleid door een gids van Viore. Kosten voor deelname: €30,- voor 6 bijeenkomsten (17 februari, 2, 16 en 30 maart, 20 april en 11 mei), om de week op maandag, van 13.30 tot 14.30 uur. Voor informatie en aanmelden: vrijwilligers@viore.org, bel 035 685 35 32 of kijk op viore.org/agenda.

Bij Viore staan de deuren op het Oostereind 115 open op alle werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld levensvragen, omgaan met verlies, de impact op naasten en financiële en erfrechtelijke zaken. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Oostereind 115
1212 VH Hilversum
Tel. 035-6853532
info@viore.org

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren