ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Informatiebijeenkomst over gynaecologische kanker | NH Gooi
  • Woensdag 26 februari 2020
  • Regio Hilversum

Op woensdag 26 februari 2020 organiseert Viore een informatiebijeenkomst over gynaecologische kanker. Viore is een centrum voor iedereen die leeft met kanker.
Annelies Verdonkschot is als gynaecoloog verbonden aan Tergooi. Zij verzorgt op deze avond een presentatie over de behandeling van gynaecologische kanker en de gevolgen voor de patiënt. Hoe wordt er samengewerkt in de zorg? Waar vind je betrouwbare informatie?

Op deze avond zal ook de Stichting Olijf aanwezig zijn. Deze stichting biedt als netwerk steun en informatie aan vrouwen die gynaecologische kanker hebben (gehad). Ook zij zullen een presentatie verzorgen.
Daarna is er ruim gelegenheid om vragen te stellen.

De informatieavond begint om 19:30 uur, vanaf 19:15 uur is er ontvangst met koffie en thee.
Deelname aan deze avond is gratis. U kunt zich aanmelden via aanmelden@viore.org. Bellen kan ook: 035 6853532.

Bij Viore staan de deuren op het Oostereind 115 Hilversum open op alle werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld kanker binnen het gezin, opbouwen na kanker en levensvragen. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren