ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De Vorstin kondigt een reeks intieme zomerconcerten aan | NH Gooi
  • Zaterdag 04 juli 2020
  • Regio Hilversum

De Vorstin opent na ruim drie maanden haar deuren en gaat van start met een serie unieke zitconcerten. De zomer wordt gevuld met een serie van vijf intieme concerten in de grote zaal. De line-up van deze zomersessies bestaat uit: Paul de Munnik, Jett Rebel, Candy Dulfer, Danspaleis van Kooten en The LSB Experience. “Juist in deze tijd is dat wat muziek ons brengt zo belangrijk: afleiding, vervoering en verbinding. We hebben daarom besloten deze zomer open te blijven. Met een veelzijdig programma van zowel landelijk bekende artiesten als artiesten uit de regio mogen we het Gooi eindelijk weer trakteren op goede muziek in een veilige omgeving. We verwachten daarmee in een grote behoefte te voorzien.” Aldus directeur Wilco Witte en programmeur Jim van Kooten.

Het programma:
4 juli – LSB Experience
22 juli – Jett Rebel
1 augustus – Danspaleis van Kooten
15 augustus - Paul de Munnik
29 augustus – Candy Dulfer

Door de versoepeling van de maatregelen zijn concerten voor maximaal 100 man publiek vanaf 1 juli weer toegestaan. De grote zaal van De Vorstin, die normaliter 850 bezoekers kan ontvangen, heeft nu een capaciteit van 75 personen. Bezoekers ervaren hierdoor geen kolkende mensenmassa’s, maar een persoonlijk concert op een veilige 1,5 meter afstand. Alle artiesten spelen meerdere shows op een dag om toch voor zoveel mogelijk mensen een leuke en toegankelijke concertbeleving te creëren.

Tickets zijn nu te koop via www.devorstin.nl. - Prijzen zijn inclusief één drankje bij binnenkomst.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren