ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Open Podium in bibliotheek Huizen | NH Gooi
  • Zaterdag 25 juli 2020
  • Regio Huizen

Het in januari gestarte Open Podium was een succes en het Schrijversgilde en de Bibliotheek Huizen gaan door met dit Podium initiatief voor schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving. Speciale gast op zaterdag 25 juli 2020 is voormalig dorpsdichter van Laren én Eemnes, Gerard Beentjes.

Sinds de start op 25 januari 2020 hebben schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke laatste zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.30 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook als publiek om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters. De toegang is gratis.

Het schrijversgilde verzorgt de verschillende presentatoren en samen met de bibliotheek realiseren zij de programmering. Schrijversgilde en bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters te realiseren. Heb je werk geschreven dat je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen? Meld je dan aan voor Open Podium bij Janine van der Hulst van het Huizer Schrijversgilde, janinevanderhulst@gmail.com en stuur een cc aan Dasja Koot, dkoot@bibliotheekhlb.nl

Open Podium is iedere laatste zaterdag van de maand, inloop vanaf 10.30 uur in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen op de 2e etage. Vrije inloop. Aanvang programma om 10.45 uur. De presentatie is in handen van Janine van der Hulst.

Datum: zaterdag 25 juli 2020
Tijd: 10.45 – 12.00 uur
Waar: bibliotheek Huizen, Plein 2000-1, 1271 KK Huizen
Kosten: gratis, reserveren aanbevolen
Website: www.bibliotheekhlb.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Kick Down | Vandaag om 20:00.
  • Gezelligheid op je woensdag met Juan, Nico en Lotte!
  • Muziek & Informatie | Vandaag om 22:00.
  • Non-stop muziekmix en regionieuws
Net gemist?

Scherp de Zeis

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren