ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Groep voor nabestaanden | NH Gooi
  • Donderdag 08 oktober 2020
  • Regio Hilversum

Op donderdag 8 oktober 2020 start er bij Viore een contactgroep voor nabestaanden. De groep is bedoeld voor mensen van wie de partner is overleden (niet langer dan ongeveer drie jaar geleden) en die graag in contact komen met anderen die dit ook hebben meegemaakt.

Viore biedt acht bijeenkomsten aan, van 14.00 tot 16.00 uur. Voor de groep worden diverse activiteiten georganiseerd over verlies/rouw. Zo wordt er gewandeld, gekookt en gepraat. Thema’s als afscheid, verdriet, hoe zorg ik goed voor mezelf, herinneren, hoe ga ik verder komen aan de orde. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Van tevoren houden we een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u mailen naar vrijwilligers@viore.org of bellen naar 035-6853532. De kosten voor deelname aan de acht bijeenkomsten bedragen in totaal € 40,-.

Bij Viore staan de deuren aan de Oosterengweg 44 open op alle werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld levensvragen, omgaan met verlies, de impact op naasten en financiële en erfrechtelijke zaken. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Oosterengweg 44, 1212 CN Hilversum.
Tel. 035-6853532
Mail: info@viore.org

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren