ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Een leven in het Theater Blaricum | NH Gooi
  • Zaterdag 03 december 2022
  • Regio Blaricum

Benja Bruijning voor het eerst solo op het toneel. Gewapend met een persoonlijke en ontroerende tekst van schrijver Nick Payne.

Benja werd gegrepen door het stuk A Life. Ook in zijn leven ging het verlies van zijn vader samen met zelf vader worden.

Hij kreeg toestemming van de schrijver het stuk zelf te vertalen.A Life is niet zomaar een toneelstuk, het is een persoonlijk relaas van de schrijver waarin hij ingaat op twee grote levensgebeurtenissen die zich in zijn leven kort na elkaar afspeelden: de geboorte van zijn dochter en het overlijden van zijn vader.

“Hoe dood en nieuw leven je plotseling in een nieuwe fase werpen, waar je tegelijkertijd wel én niet klaar voor bent, domweg omdat het nieuw is, dat vind ik prachtig verwoord in A Life. Een leven lang ben je een zoon en opeens wordt er iets anders van je verwacht.” – Benja Bruijning

Zaterdag 3 december 20.15 uur
Het Theater, Huizerweg ,Blaricum
Tickets en meer informatie www.hettheater.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren