Fragment gemist - NH Gooi
  • NH Gooi Radio / NH Gooi TV
  • Nu op NH Gooi: Informatie niet beschikbaar

Fragment gemist

Speciale uitzending

← Toon alles Programmainfo

Gooise Piraten - Lourens Hogebirk

Een interview vanuit de speciale uitzending vanaf de Kerkbrink in Hilversum. In het kader van de Dutch Media Week en 100 Jaar Radio gingen wij terug in de tijd naar de momenten, waar illegale zenders in ‘t Gooi overal de kop op staken en razend populair waren. Maar hoe zit het met de legale radiostations. Lourens Hogebirk vertelt........

Luister fragment

Gooise Piraten - Raymond Casteelen & Patrick Jansen

Een interview vanuit een speciale uitzending vanaf de Kerkbrink in Hilversum. In het kader van de Dutch Media Week en 100 Jaar Radio gingen wij terug in de tijd naar de momenten, waar illegale zenders in ‘t Gooi overal de kop op staken en razend populair waren. We hadden niet alleen fragmenten uit die tijd, maar hadden Raymond Casteelen (Radio Benelux) en Patrick Jansen (Atlantic) nogmaals bij ons aan de microfoon met hun leukste en spannendste verhalen.

Luister fragment

Gooise Piraten - Peter Kroon & Hans Schiffers

Een interview vanuit de speciale uitzending vanaf de Kerkbrink in Hilversum. In het kader van de Dutch Media Week en 100 Jaar Radio gingen wij terug in de tijd naar de momenten, waar illegale zenders in ‘t Gooi overal de kop op staken en razend populair waren. We hadden niet alleen fragmenten uit die tijd, maar hadden Peter Kroon (Radio Neutraal / Radio Activity) en Hans Schiffers (Barracuda / CityFM) nogmaals bij ons aan de microfoon met hun leukste en spannendste verhalen.

Luister fragment

Nacht van Bart - Optreden Stanley Burleson

Ambassadeur Stanley Burleson trad op het grote podium op. Met zijn toestemming hierbij een deel van het optreden. Zie ook ons live-blog op nhgooi.nl/bart voor foto's bij de fragmenten.

Luister fragment

Nacht van Bart - Bekendmaking eindbedrag

Irene Moors maakt het eindbedrag bekend en overhandigt een cheque aan de Nierstichting. Zie ook ons live-blog op nhgooi.nl/bart voor foto's bij de fragmenten.

Luister fragment

Nacht van Bart - Team Dekker

Team Dekker bestaat uit drie broers. Ze vertellen hun verhaal. Zie ook ons live-blog op nhgooi.nl/bart voor foto's bij de fragmenten.

Luister fragment

Nacht van Bart - Bijzondere uitdossing

Tussen alle lopers viel ons één mevrouw op vanwege haar uitdossing. Zie ook ons live-blog op nhgooi.nl/bart voor foto's bij de fragmenten.

Luister fragment

Nacht van Bart - Team Durk

Het team dat het meeste geld opbracht voor de Nierstichting is Team Durk. Ankie loopt voor Durk, die binnenkort voor de 3de keer aan de dialyse moet beginnen. Durk (49), de man van Ankie, is al bijna 20 jaar nierpatiënt. Zijn eerste nier kreeg Durk van haar. En zijn tweede nier met behulp van de moeder van Ankie, via een zogeheten cross over project. Nu is zijn nierfunctie weer dusdanig laag geworden dat hij mogelijk opnieuw moet dialyseren. ‘Het voelt goed om iets concreets te doen. Ik kan zijn nierziekte niet wegnemen, maar op deze manier kan ik wel mijn steentje bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek, zegt Ankie’ Zie ook ons live-blog op nhgooi.nl/bart voor foto's bij de fragmenten.

Luister fragment

Nacht van Bart - Lopen voor je broer

Michel spreekt bij de finish een man die loopt voor zijn broer. Die heeft al drie donornieren gehad en komt nu niet meer in aanmerking. Zie ook ons live-blog op nhgooi.nl/bart voor foto's bij de fragmenten.

Luister fragment

Nacht van Bart - Bloemen voor de donor

Onze verslaggever onderschept iemand die met bloemen voor haar donor staat te wachten bij de finish. Zie ook ons live-blog op nhgooi.nl/bart voor foto's bij de fragmenten.

Luister fragment

Nacht van Bart - Ilse loopt voor haar zusje

Ilse loopt voor haar zusje, Bikkel Esmee. Zie ook ons live-blog op nhgooi.nl/bart voor foto's bij de fragmenten.

Luister fragment

Nacht van Bart - De Porsche-beleving

Langs de route zijn diverse "belevenissen". Onze verslaggeefster sneed een stukje af in de Porsche. Zie ook ons live-blog op nhgooi.nl/bart voor foto's bij de fragmenten.

Luister fragment