ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Guus Meeuwis voor zomerconcert naar Blaricum | NH Gooi

Guus Meeuwis komt vrijdagavond 30 juni in Blaricum zingen tijdens het Papageno Zomerconcert dat wordt gehouden bij de vijver van restaurant ’Rust Wat’ in Blaricum. Guus Meeuwis is ambassadeur van het Larense Papagenohuis aan de Naarderstraat, waar jongeren met autisme wonen en werken. Het instituut, opgericht door Aaltje en Jaap van Zweden, werd in 2015 geopend door koningin Máxima.

Meeuwis vertolkt zijn repertoire en wordt begeleid door het Amersfoorts Jeugdorkest (AJO). Speciaal voor deze gelegenheid zijn er van de populaire nummers arrangementen voor het orkest gemaakt. Voor de pauze speelt het AJO werken van Borodin, Rimski Korsakov en Ravel.

De opbrengst van concert is volledig bestemd voor het Papageno Huis en basisschool De Dubbeldekker/IMC Weekendschool. Kaarten kosten 32,50 euro per stuk plus 2,00 euro reserveringskosten en kunnen worden gekocht via www.zomerconcert.nl, bij de Larense Boekhandel, de Blaricumse Boekhandel en de apotheken in de BEL-dorpen.

Bron: GooiNieuws

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren