ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Huizer Insigne voor Bert Boeters | NH Gooi

Bert Boeters heeft het Huizer Insigne gekregen. Burgemeester Fons Hertog reikte hem deze gemeentelijke onderscheiding vrijdagmiddag 3 november uit in de Grote Kerk van Naarden.

De 93-jarige Bert Boeters is 40 jaar secretaris geweest van de Stichting Stad en Lande van Gooiland. Hij was de constante factor binnen het bestuur. Hij heeft vele lezingen gehouden voor jong en oud. Ook heeft hij veel voorstellen gedaan om het gedachtegoed van Erfgooiers in ere te houden.

Bert Boeters heeft samen met andere bestuursleden tentoonstellingen georganiseerd. Hij speelde daarnaast een belangrijke rol bij de totstandkoming van de herinventarisatie en restauratie van het unieke archief dat behoort tot de meest waardevolle archieven van Nederland.

Op 3 november zal Bert Boeters zijn functie neerleggen. Dit gebeurt na afloop van de slotmanifestatie van de week van de Erfgooier en de viering van het 40-jarig bestaan van de Stichting in de Grote Kerk van Naarden.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren