ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Burgemeester bezoekt kerstbijeenkomst van Zonnebloem | NH Gooi

Gezelschap, contact en een goed gesprek is op elk moment gewenst. Maar juist rond de feestdagen is wat extra aandacht van harte welkom. Daarom organiseert de Zonnebloemafdeling Eemnes op zaterdag 16 december een kerstbijeenkomst voor mensen met een lichamelijke beperking die dreigen eenzaam te worden. Burgemeester Roland van Benthem is erbij.

Het feestelijke kerstprogramma is van 10.30 tot 14.30 uur in ontmoetingscentrum De Wel, Rutgers van Rozenburglaan 1 in Eemnes. Leerlingen van basisschool De Wegwijzer zingen kerstliedjes met muzikale begeleiding van Danny Eek. En Yvonne van Es vertelt het kerstverhaal. Na een warme kerstlunch is het om 13.30 uur de eer aan burgemeester Van Benthem om het eerste kerstpakket uit te delen.

De kerstpakketten worden beschikbaar gesteld door de Riki Stichting. Riki bedenkt, organiseert en financiert projecten om het welbevinden van kwetsbare groepen te verbeteren. Daarmee versterkt zij het motto van de Zonnebloemafdeling Eemnes: “Er kan zoveel meer dan je denkt”

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren