ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Drie Huizers aangehouden voor woningoverval in Laren | NH Gooi

De politie heeft afgelopen week drie mannen uit Huizen aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een gewelddadige woningoverval aan de Sint Jansstraat in Laren in de nacht van 15 op 16 april 2017. Daarbij werden de gezinsleden bedreigd en mishandeld. De daders maakten onder meer bankpassen en de bijbehorende pincodes buit. Daarmee is geld gepind.

Het gaat om een 19-jarige en twee 18-jarige mannen. Eén van hen (een 18-jarige verdachte) is inmiddels weer heengezonden. Van de twee verdachten die nog vastzitten zijn de woningen doorzocht. Zij worden voorgeleid bij de rechter-commissaris. Als ze in bewaring worden gesteld, zullen ze op donderdag 28 december worden voorgeleid bij de raadkamer.

Een andere verdachte werd enkele maanden geleden al aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze overval. Het onderzoek wordt voorgezet.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren