ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Contract bouw Huis van Eemnes getekend | NH Gooi
Een impressie van Het Huis van Eemnes (Vaessen Algemeen Bouwbedrijf B.V.)
Een impressie van Het Huis van Eemnes (Vaessen Algemeen Bouwbedrijf B.V.)

Vaessen Algemeen Bouwbedrijf B.V. gaat het Huis van Eemnes bouwen. De gemeente en de aannemer hebben woensdag 20 december hun handtekening gezet onder het contract voor het ontwerp, de bouw en het onderhoud.

Wethouder Niels Rood: “Het ontwerp voor het Huis van Eemnes moet zich voegen naar het gebruik en de gebruikers, niet andersom. We hebben steeds gezegd: het hoeft echt geen prijswinnend ontwerp te zijn, als iedereen zich er maar thuis kan voelen. Zonder in te leveren op dat uitgangspunt, heeft de architect ook nog een heel mooi gebouw getekend. Het ziet er uitnodigend uit en dat is belangrijk, want het Huis van Eemnes staat er straks voor alle Eemnessers.”

De gemeente Eemnes werkt eerst het ontwerp uit met de aannemer en de architecten. Dat is naar verwachting klaar in juni 2018. Na goedkeuring start de aannemer met de bouw. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden in juli 2019 gereed zijn, zodat het Huis van Eemnes twee maanden later in gebruik genomen kan worden.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren