ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nieuw initiatief voor Huizer Kunstprijs | NH Gooi
De nieuwe Kunstprijs
De nieuwe Kunstprijs

De Stichting Kunst & Cultuur heeft besloten een eigen Kunst- en Cultuurprijs in het leven te roepen. Huizen had vroeger een gemeentelijke cultuurprijs, maar die is in 2010 voor het laatst uitgereikt. Die prijs is overigens nooit officieel afgeschaft, maar pogingen van de Stichting om samen met de gemeente een vervolg te geven aan deze jaarlijkse traditie zijn gestrand.

Stichtingsvoorzitter Frans Bianchi: “Met onze eigen kunstprijs willen we geen lange neus trekken naar de gemeente toe. Daar schiet niemand wat mee op. We vinden als bestuur en werkgroep echter dat er best iets van waardering mag bestaan voor de kunstensector in Huizen.”

De prijs zal worden uitgereikt tijdens de Poëzie Avond op 31 januari 2018 in De Boerderij. Het is dan de speciale editie Kunstcafé Huizen met de traditionele uitreiking van de prijs voor het beste vertaalde gedicht van de Gedichtenvertaalwedstrijd, die door de Stichting Kunst & Cultuur en de Bibliotheek Huizen Laren Blaricum jaarlijks wordt georganiseerd.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren