GroenLinks opent campagnepand in Huizen

Huizen - GroenLinks Huizen opent op 5 januari 2018 feestelijk haar campagnepand. Dit partijpand aan de Havenstraat 5 in Huizen wordt de uitvalbasis voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het biedt veel ruimte; er is 100 m2 open ruimte, een keuken, berging en werkplaats. Naast campagneacties zullen er ook leuke avonden georganiseerd worden.

'We zijn enorm blij met dit pand', zegt campagneleider Larisa Landré. 'Het dient niet alleen als opslag voor verkiezingsmateriaal, maar we zijn ook vaak geopend voor inwoners van de gemeente. Alle Huizers zijn welkom voor een kop koffie of om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen.' Of het pand open is herken je aan de vlag die buiten staat.

Wethouder Gerrit Pas en lijsttrekker Karin Rienstra openen het feestje met een inspirerende speech, aldus GroenLInks. De deuren zijn vanaf 16:00 geopend. Het feest is gratis toegankelijk voor iedereen die de partij een warm hart toedraagt. Om 17:00 vindt de opening plaats. Daarna kan iedereen inlopen voor een hapje, drankje of praatje.