ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Buurt in actie voor uitgebrande pizzeria | NH Gooi

Ibrahim en Samira Samad zitten aan de grond. Hun net geopende pizzeria aan de Neuweg brandde dinsdag 2 januari helemaal uit. Verzekerd waren ze niet. De ondernemersdroom eindigde in een rampscenario. Nu krijgt het echtpaar bijval van de buurt.

Met steun van de Thousand Hillskerk zijn bewoners van de Bloemenbuurt een actie gestart om de ondernemers van Pizzeria Pyramide Hilversum financieel op weg te helpen. Nadat de schade was opgenomen en bleek dat de verzekering niet gaat uitkeren, hebben de omwonenden de krachten gebundeld om een nieuwe start mogelijk te maken.

Opnieuw beginnen is ook wat het echtpaar wil. Inmiddels is de website www.steunfamiliesamad.nl online. Naast financiële steun vragen de buurtbewoners ook om plannen en ideeën door te geven om de familie zo goed mogelijk te kunnen helpen.

De horecagelegenheid werd begin dit jaar verwoest. Nadat er nieuwjaarsnacht al schade was opgelopen door vuurwerk, ging het een nacht later helemaal mis. Een man sloeg rond 3.25 uur een raam in en stapte met een jerrycan naar binnen. Enkele seconden later stapte hij weer naar buiten. Een getuige zag dat het pand in brand stond en zag de brandstichter ervandoor gaan.

Bron: De Gooi En Eembode

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • ONAIRWIN | Vandaag om 19:00.
  • Met Erwin Bakker. Volg ons op Instagram @onairwin
  • Muziek & Informatie | Vandaag om 21:00.
  • Non-stop muziekmix en regionieuws
Net gemist?

All Inclusive

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren