ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kindercolleges bij Singer | NH Gooi
  • Regio Laren
  • Thema Kunst
  • Vrijdag 26 januari 2018 om 10:22
Kinderen krijgen college over kunst (Foto: Martine Goulmy)
Kinderen krijgen college over kunst (Foto: Martine Goulmy)

Dit voorjaar doet Singer Laren voor het eerst mee aan de MuseumJeugdUniversiteit. De collegereeks ‘van architect tot museumdirecteur’ is speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Vier knallers van sprekers geven de eerste vier colleges. Zo neemt Oscar Vos, de architect van het nieuwe theater, de kinderen mee naar de wereld van spektakelarchitectuur, geeft architect Sanne Oomen een werkcollege over ruimte, licht en materialen, laat vormgever Berry Slok de kinderen een tentoonstelling ontwerpen en vertelt museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm spannende verhalen achter kunstwerken in de Singer- collectie.

De colleges vinden plaats op zondag 25 februari, zondag 25 maart, zondag 29 april en zondag 27 mei van 11.00 - 12.00 uur. Een collegekaart voor 4 colleges kost € 20,-. Na het vierde college krijgen de deelnemers een diploma. Inschrijven kan via de website van de MuseumJeugdUniversiteit

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren