ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Jonge Huizer beroofd | NH Gooi

In het Bad Vilbelpark in Huizen is vrijdagavond 26 januari een zeventienjarige jongen uit Huizen beroofd door drie daders. Dat meldt de Gooi – en Eemlander. Die bedreigden hem met een al dan niet echt vuurwapen, ook kreeg de jongen klappen.

De beroving vond plaats rond half tien, aan de kant van de Vecht en het Holleblok. Het slachtoffer fietste op het fietspad en hoorde geritsel in de bosjes. Ineens kwamen er drie jongens van ongeveer zijn leeftijd tevoorschijn, die hem met geweld van zijn fiets rukten en een vuurwapen op hem richten. Hij werd geslagen en moest alles van waarde afstaan.

De Huizer slaagde erin zijn fiets op te rapen en hard weg te rijden. Hij fietste zo snel mogelijk naar een veilig adres, waar hij de politie alarmeerde. Die kwam meteen in actie. In het park is gezocht met een speurhond en er zijn sporen veiliggesteld. Omdat er in het Bad Vilbelpark zelf geen camera’s hangen, hoopt de politie op beelden van omwonenden.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren