ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Larens Behoud licht WOB-verzoek toe | NH Gooi

Larens Behoud heeft donderdag 22 februari het WOB-verzoek toegelicht. Dat meldt de Laarder Courant de Bel. De partij wil, met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur, documenten zien die een rol hebben gespeeld bij het besluit van de provincie om de fusieprocedure voor Huizen, Laren en Blaricum te starten.

Op de zitting, waarvoor ruim dertig minuten werd uitgetrokken, kreeg Leo Janssen (secretaris van de vereniging) de gelegenheid een toelichting te geven op het bezwaar. Hij werd kundig terzijde gestaan door Karin van Hunnik, kandidaat-gemeenteraadslid en co-lijstrekker van Larens Behoud.

Naast de leden van bestuur en ook andere leden van Larens Behoud waren ook Jacqueline Timmerman van Liberaal Laren en Carien Bölger van Hart voor Blaricum aanwezig.

De commissie 'hoor en advies' doet binnen een kleine drie weken uitspraak of de door Larens behoud gevraagde documenten over de vergadering van Gedeputeerde Staten op 7 november 2017 alsnog worden vrijgegeven.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren