ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Brandweer helpt met oproep gezin aan onderdak | NH Gooi

Brandweer Huizen heeft donderdag op haar Facebookpagina het gezin dat getroffen was door een brand een dag eerder een hart onder de riem gestoken. Zij plaatste een oproepje voor tijdelijke huisvesting en dat is gelukt.

"Gisteravond laat is bij een gezin in Huizen een vaatwasser in brand gevlogen. Het gezin slaapt nu gescheiden van elkaar en in het kader van durf te vragen: weet iemand voor op hele korte termijn een gemeubileerde huurwoning in huizen voor circa 2 maanden", stond er in de oproep.

Reacties

"Is voor een jong gezin met 2 kleine kinderen. Die door brand tijdelijk niet in hun eigen woning kunnen verblijven. Delen is lief!" Het bericht leverde veel reacties op en hiermee is het gezin uit de brand geholpen.

De brandweer bedankt alle mensen die dit bericht gedeeld hebben of hebben gereageerd hebben namens het gezin en de familie! "Ze hebben een huis gevonden waar ze de komende tijd kunnen verblijven! Namens brandweer Huizen ontzettend bedankt en mooi om te zien dat er heel veel mensen voor elkaar klaar staan!"

Vaatwasser Het gezin werd afgelopen woensdag getroffen door een brand in de vaatwasser. De brandweer kreeg deze melding om 21.39 uur binnen en snelde naar het adres op de Botterstraat. Erger kon worden voorkomen.

Bij de brand kwam echter enorm veel rook vrij en deze zorgt er voor dat het gezin elders onderdak moet zoeken. Het huis moet namelijk eerst grondig schoon gemaakt worden. Daarna kan het gezin weer terug.

Bron: Nieuwsblad v Huizen

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • ONAIRWIN | Vandaag om 19:00.
  • Met Erwin Bakker. Stemmen op het dinsdag deuntje? Ga naar @onairwin op Instagram!
  • Muziek & Informatie | Vandaag om 21:00.
  • Non-stop muziekmix en regionieuws
Net gemist?

Vroeger of Later

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren