ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Feestelijke opening Media Mile | NH Gooi
Hilversum MEdiastad
Hilversum MEdiastad

Hilversum is een nieuwe attractie rijker. Onder grote belangstelling opende wethouder Wimar Jaeger dinsdag de Media Mile.

Het was geen toeval dat het feestje dinsdagmiddag in de sneeuw - pal voor Beeld en Geluid - plaatsvond. Immers, precies honderd jaar geleden vestigde de Nederlandse Seintoestellen Fabriek (NSF) zich in Hilversum.

Jaeger onthulde - samen met burgemeester Broertjes - terwijl het sneeuwde een van de Media Mile zuilen (met daarin een ouderwetse zwart-wittelevisie) die samen een interactieve mediaroute door Hilversum vormen. De onthulling werd voorafgegaan door een klassiek Polygoon journaal.

In zijn korte toespraak benadrukte de wethouder hoe bijzonder deze Media Mile voor Hilversum is. "Met de Media Mile is Hilversum een mooie, nieuwe attractie rijker voor jong en oud. Niet alleen omarmt deze route de rijke historie van Hilversum als mediastad, ook laat het door het gebruik van vooruitstrevende technologieën zien hoe de mediastad nog steeds volop in ontwikkeling is. Naast een gevoel van nostalgie, roept de Media Mile dan ook een gevoel van trots op."

Bron: De Gooi En Eembode

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • All Inclusive | Vandaag om 19:00.
  • Ton Ensink is je gastheer in het muzikale en informatieve All Inclusive hotel.
  • Vroeger of Later | Vandaag om 21:00.
  • Kleinkunst- en theatermuziek, met Jos Moll en Mischa Spelt
Net gemist?

Jazznotes

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren