ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent BEL start met ANWB AutoMaatje | NH Gooi

De BEL-gemeenten gaan van start met ANWB AutoMaatje. Welzijnsorganisatie Versa Welzijn tekent op 12 maart een intentieverklaring samen met de drie wethouders, Ben Lüken, Jan den Dunnen en Leen van der Pols. In oktober 2017 startte deze dienstverlening al in Huizen.

ANWB Automaatje is een vervoersnetwerk waarbij plaatsgenoten met hun eigen auto minder mobiele mensen gaan vervoeren. Hierdoor kunnen die weer deelnemen aan het maatschappelijk leven.

Wie hiervan gebruik wil maken belt uiterlijk twee werkdagen van tevoren tussen 9.00-12.30 uur met AutoMaatje (035 - 6250005). De medewerker van Versa Welzijn koppelt de deelnemer aan een van de beschikbare vrijwilligers en vertelt wat het ongeveer gaat kosten. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden. De deelnemer rekent na afloop contant af met de vrijwilliger op basis van de gereden kilometers. Hiervoor wordt 30 cent per kilometer gerekend.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren